Nu lanserar vi Brynäsappen, en applikation för våra supportrar och det är med stor tillförsikt

Publicerad: 2023-09-29
En kanal i fickan med bara Brynäs i första rummet. Där kommer ni alla Brynäsare - våra fans och partners kunna följa föreningen, köpa biljetter och se intressant statistik. Här får du information inifrån om allt som händer i klubben, från En Bra Start och allt det senaste från både herrar, damer och ungdomssidan. Applikationen kommer också kunna möjliggöra generösa erbjudanden från våra viktiga samarbetspartners. Här kommer du som partner också kunna anmäla dig olika företagsevent.

 - Det känns riktigt bra att äntligen kunna lansera Brynäsappen. Det här ska ge en rejäl ökad interaktion med våra fans, vi kan samla allt det senaste om Brynäs IF på ett ställe, här kan du läsa mer om våra spelare och vi kan länka affärserbjudanden från partners med Brynäsare. Det här är ett stort steg i att sprida klubben intensivare och bredare, säger Jakob Westerlund, kommersiell chef i Brynäs IF. 

Vi ser fram emot att få sjösätta det ihop med er och få utvecklas ihop med era önskemål. Tack – nu kör vi!

Brynäsappen introduceras i ett första steg för supportrar. En viktig funktion för att öka biljettförsäljningen och över tid även möjliggöra en ökad frekvens av ”click and collect” konsumtion i arenan. Ett steg som också ligger i linje med att öka upplevelsen och effektiviteten för besökare i arenan. Applikationens skalbarhet gör att den ständigt kommer kunna erbjuda nya funktioner under hösten. 

– Jag har sagt det flera gånger, Brynäs IF har en ovanligt hög ambitionsnivå både på och på sidan av isen. Ambitionen är hög och man vill leverera en produkt i världsklass till målgrupperna och sitt närområde. Just därför vet jag att vi kommer att lyckas tillsammans, att nu få lansera Brynäsappen, matchdag dessutom - det här känns fanatiskt, säger VD Christer Haglund, Never Offside.

Ladda ner appen här | App Store 

Ladda ner appen här | Google Play 

Om Never Offside

Never Offside är ett bolag baserat i Stockholm som erbjuder ett mobilt kommunikationsverktyg, Score, till rättighetsinnehavare, som kan bli dess klubb- eller partner-app. Appens syfte är att öka affärsnyttan samt förbättra och effektivisera kommunikationen mellan rättighetsinnehavaren, partners och supportrar. Never Offside sitter i Stockholm och är grundat av personer med bakgrund inom IT och Sporträttighetsbranschen. 

Läs mer om Never Offside här: https://neveroffside.com/  

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör