Lösbiljettsläpp under Svarta mot Vita – första sex matcherna nu tillgängliga

Publicerad: 2023-08-18
På lördag 19/8 är det dags för den årliga försäsongstraditionen Svarta mot Vita. Just nu är det över 6500 bokade platser till den fullspäckade dagen som förkunnar att säsongen är här. Det vittnar om ett stort intresse och nu är det också dags att möjliggöra biljettsläppet för lösbiljetterna till säsongens sex första matcher.

Hockeysäsongen har börjat smyga sig på med två matcher för SDHL-laget och en för HockeyAllsvenska laget mot Hudiksvalls HC. En smygstart, men i morgon lördag ska vi tillsammans med er Brynäsare starta upp säsongen 23/24 på riktigt med Svarta mot Vita.

För dig som har bokat biljett och kommer vara på plats på Svarta mot Vita har chansen att köpa lösbiljetter i entréhallen till säsongens hemmamatcher. En möjlighet där vi vill premiera fysiska besökare, samtidigt som vi öppnar möjligheten för vår förtur via brynas.se. Förturen gäller föreningens medlemmar, privatpartner, samarbetsparternas och 1912-klubben.

Till årets säsong har Brynäs IF valt att dela upp lösbiljettsförsäljningen i tre block, i det första blocket släpps de sex första matcherna och resterande matcher kommer sedan att släppas i två block under hösten. 

– Vi har sett över vårt flöde för lösbiljettsläppet, syftet med den nya strategin handlar om att kunna lyfta fram matcherna tydligare i vår marknadsföring. Vi får en tydligare logik som grund för vår marknadsföring och temamatcher. Vi kan sprida våra aktiviteter än enklare och öka tillgängligheten för besökarna, säger Jakob Westerlund, kommersiell chef Brynäs IF. 

Precis som föregående säsong fortsätter Brynäs IF med den differentierade prisbilden för olika platser och matcher. Vissa matcher kommer ha en lägre prisbild än andra och utvalda sektioner där beläggningen är lägre har vi valt att sänka priset för att attrahera fler.

– Vi vill vara tydliga med att vi ska kunna vara öppna för alla – familjer, studenter och pensionärer men vi måste också kunna ta betalt och vara lönsamma där trycket är högt, säger Jakob Westerlund.

Första blocket inleds alltså redan på lördag. För fysiska besökare på Svarta mot Vita kan man köpa sina biljetter i biljettdisken i entrén. För medlemmar, privatpartner, samarbetspartners och 1912-klubben så är förturen öppen till den 24:e augusti. 

Däremot kan du som restauranggäst redan nu säkra din plats. Redan innan säsongen öppnade vi bokningarna för platserna på Terassen, i restaurangen, på fönsterborden och Skybar så länge du bokar till din mat. Så det alternativet är möjligt för alla.

Biljetterna till SDHL-premiären och kommande matcher släpps också den 25/8 där än fler temamatcher än tidigare säsong planeras. En viktig satsning för föreningen för att fortsätta vara det ledande publiklaget i svensk damishockey. 

Så ser försäljningsperioden ut för block ett och de sex första matcherna:

19-24:e augusti - förtur för medlemmar, privatpartner, samarbetspartners och 1912-klubben.

25:e augusti - då sker det allmänna biljettsläppet.

Kommande block, som kan komma att justeras är:

Block 2 (Match 7-15)                    Förtursperiod: 20-24/9                  Allmänt biljettsläpp: 26-sep 

Block 3 (Match 16-26)                   Förtursperiod: 24-30/11               Allmänt biljettsläpp: 06-dec

För att ta del av förturen går det under lördagen ut ett mejl till samtliga som är innehavare av förtursrätten. 

Klicka här för att redan boka bord på terrassen eller i Skybar.

Så boka din plats på Svarta mot Vita här.

Schema Svarta mot Vita.

Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör