Publicerad: 2024-01-08
Juniorlagen är i gång igen efter juluppehållet. J20, J18 och NDHL-laget har alla klivit in i respektive fortsättningsserie. Så här gick det för våra juniorlag under första veckan av 2024.

J20

J20 inledde i helgen Nationell Topp 10 med två hemmamatcher mot Frölunda och HV71.

Laget fick en perfekt start på topp 10-serien med en 6–5-seger mot Frölunda där Noel Nordh klev fram med två mål i den tredje perioden.

I helgens andra match mot HV71 blev det tyvärr förlust på övertid med 3–4. Fyra av sex möjliga poäng är en klart godkänd start för J20!

Se tabell och statistik här!

Nästa helg väntar bortaturné med matcher mot Luleå och Skellefteå för J20.

J18

Efter en serieseger i J18 Regional Väst klev i helgen J18 in i Nationell Norra – och som man gjorde det!

På schemat stod två hemmamatcher mot Mora och Leksand.

I lördagens match mot Mora blev det komfortabla 6–1 efter en stark andra period som slutade 4–0.

Laget avslutade sedan helgen med att besegra Leksand med 5–3. Stor segerorganisatör där var Leo Sundqvist med fyra mål i den första perioden.

Full pott för J18 och direkt upp i serieledning!

Se tabell och statistik här.

Nästa helg väntar två bortamatcher mot Färjestad och Örebro för J18.

U16

U16 förlorade sin match i återstarten av U16 Regional Väst med 5–4 mot serieledarna Örebro efter förlängning. Axel Hillström gjorde alla lagets fyra mål i matchen.

U16 ligger trea i serien med 44 inspelade poäng på 20 matcher.

Nästa match för U16 är på lördag 13/1 borta mot Karlskoga.