VARMT VÄLKOMMEN TILL ÅRETS KICK OFF - DEN 14/10!

Publicerad: 2024-09-26
Nätverksträff
Brynäs IF bjuder nu in formellt, inför säsongen 2024-2025, in alla kvinnliga företagsrepresentanter hos våra partners för en ett kvinnligt nätverk.

Brynäs IF ska vara en förening för alla, våra affärsrelationer ska avspegla sig med glöd, hunger och engagemang och vill genom det skapa stolthet hos partners att vara engagerade tillsammans med oss. Vi tror på mångfald och inkludering och har konstaterat att våra nätverk och mötesplattformar i många fall har en väldigt mansdominerad representation. Vi tror att en mer jämlik representation och delaktighet främjar både forumet och våra gemensamma intressen och affärer. 

För att lyckas skapa en mer dynamisk representation behöver vi locka fler kvinnor att engagera sig i och runt Brynäs IF:s affärsrelationer. Vi tror att ett bra första steg är att erbjuda ett nätverk för just kvinnliga partnerrepresentanter. 

Därför - har vi startat nätverket som nu har sin första träff för säsongen 2024-2025. 

KICK OFF den 14/10!

Då vi tar emot Modo Hockey arrangerar vi årets KICK OFF för kvinnliga partnerrepresentater. Först får ni ta del av våra gemensamma ambitioner med nätverket, hur det kommer formaliseras, årets upplägg, förväntningar och dialog innan vi sedan ser matchen tillsammans och äter en god bit mat tillsammans. 

Syftet med nätverket är sedan våren tvådelat - dels för att vi i ett första skede ska öka samverkan och interaktion partners emellan men framförallt för att stärka potentiella affärer mellan partners. Målsättningen är att ha en träff var 4:e till 6:e vecka där varje träff sedan har ett värdföretag. Ibland kan också värdföretagen vara två. Intresseanmälan har sedan tidigare gått ut och nu har vi också klart med årets kalendarium som presenteras på plats. 

Alla samarbetspartners har möjlighet att anmäla upp till tre representanter per företag. Nätverksträffen är kostnadsfri. 

Brynäs IF bjuder på biljetten och middagen, ev dryck betalas var för sig.

Praktisk information:

Datum: 14/10

Starttid: 17:30

Plats: 1912-baren, Monitor ERP Arena

Vi äter sedan en gemensam middag i Skybar innan vi ser matchen Brynäs IF - Modo tillsammans.  

Vid frågor eller justeringar - mejla till [email protected].

Biljett mejlas ut dagen innan till anmälda representanter.

Save the date - vi kan redan nu meddela att den andra träffen kommer ske hos vår samarbetspartner IP Industriprofil den 6/11.

ANMÄL DIG HÄR 

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör