Efter en stark publikinledning – i veckan öppnas förturen till biljetterna till block två

Publicerad: 2023-10-09
Hockeysäsongen har precis inletts med tre starka publikmatcher och ett snitt inledningsvis långt över 6000 personer på matcherna i HockeyAllsvenskan. Ett fantastiskt stöd och vi gläds verkligen med den starka publikutvecklingen. På torsdag 12/10 öppnar vi förturen till biljetter till alla matcher fram till januari.

Till årets säsong har Brynäs IF valt att dela upp lösbiljettsförsäljningen i tre block, i det första blocket släpptes de sex första matcherna och resterande matcher kommer sedan att släppas i två block under hösten. Nu är det dags att släppa biljetterna till block två som är matcherna från och med Tingsryd den 15/11, dvs match sju till och med match 15 mot Mora IK den 5/1.

 – Vi har sett över vårt flöde för lösbiljettsläppet, syftet med den nya strategin handlar om att kunna lyfta fram matcherna tydligare i vår marknadsföring. Hittills är vi mycket nöjda och vi har fått ett gott utfall. Vi är extremt glada över det stora stödet för de första matcherna. Vi har fått en tydligare logik som grund för vår marknadsföring och temamatcher, säger Jakob Westerlund, kommersiell chef Brynäs IF.  

Precis som föregående säsong fortsätter Brynäs IF med den differentierade prisbilden för olika platser och matcher. Vissa matcher kommer ha en lägre prisbild än andra och utvalda sektioner där beläggningen är lägre har vi valt att sänka priset för att attrahera fler. 

Exempelvis nu mot BIK Karlskoga på onsdag finns det sittplatsbiljetter från och med 75 kronor.

 – Vi vill vara tydliga med att vi ska kunna vara öppna för alla – familjer, studenter och pensionärer men vi måste också kunna ta betalt och vara lönsamma där trycket är högt, säger Jakob Westerlund. 

Andra blocket inleds alltså nu på torsdag för medlemmar, privatpartner, samarbetspartners och 1912-klubben. Förturen är öppen till nästa torsdag, den 18/10. 

Däremot kan du som restauranggäst redan nu säkra din plats, till alla matcher . Redan innan säsongen öppnade vi bokningarna för platserna på Terassen, i restaurangen, på fönsterborden och Skybar så länge du bokar till din mat. Så det alternativet är möjligt för alla. Förtur gäller för medlemmar, privatpartner, samarbetspartners och 1912-klubben. 

Våren block fram till eventuellt slutspel, som kan komma att justeras är:

Block 2 (Match 7-15)                    Förtursperiod: 12/10 till och med 18/10            Allmänt biljettsläpp: 19-okt

Block 3 (Match 16-26)                   Förtursperiod: 24-30/11               Allmänt biljettsläpp: 06-dec 

Första matchen i Block 3 är Brynäs mot AIK den 12/1. 

För att ta del av förturen går det under torsdagen ut ett mejl till samtliga som är innehavare av förtursrätten. 

Klicka här för att redan nu boka bord på Terrassen eller i Skybar!

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör