Brynäs IF och klädbutiken Stass fördjupar sitt samarbete

Publicerad: 2024-06-26
Brynäs IF och klädbutiken Stass har skrivit ett tvåårsavtal där Stass kliver in som samarbetspartner till Brynäs IF och kommer klä och förse spelartrupp i dam och herr med non-hockey kläder, så som kavajer och skjortor. Stass blir också leverantör för våra representationslags tränar outfit just gällande suited-fit kläder. Stass blir också exklusiv leverantör av live aktiveringen ”första målskytt” vilket också var något som man kunde se och uppleva under våren. Detta gäller nu för både SHL och SDHL-laget.

- Vi är otroligt stolta över partnerskapet med Brynäs IF, två saker är ju så lokalt som Brynäs IF och den lokala klädhandeln, vi brinner för det här och att vara en lokal aktör som klär Gävleborna, säger John Larsson, butiksägare Stass Gävle.

Stass kommer att klä spelare och möjliggöra för Brynäsfans och Gävleborna att klä sig som våra spelare när man är civila. Genom aktiveringen första målskytten är också avsikten att hitta rätt interaktivitet med föreningens fans och medlemmar.

- Vi är stolta över möjligheten att få fördjupa samarbetet med Stass som klev in aktivt och ordentligt redan under förra året, det här är ett kraftfullt avtal som förhoppningvis ska lyfta vårt varumärke ännu mer, vi ser fram emot de kommande två åren, säger Larsa Lindberg, kundansvarig säljare Brynäs IF.

STASS grundades år 2018 och är beläget i centrala Gävle i Flanörhuset. Tillsammans med starka varumärken är målet att erbjuda ett brett sortiment av lyxiga vardagskläder. Besök oss i vår fysiska butik i centrala Gävle.

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör