Brynäs IF lanserar nytt poddformat – premiär av ”Uppe på Sätraåsen”

Publicerad: 2024-09-12
Klubben tar nu nästa steg i att ge våra supportrar och partners en ännu djupare insyn i föreningen. Idag släpps det första avsnittet av föreningens nya podcast ”Uppe på Sätraåsen”. – Det ligger rätt i tiden att göra denna satsning, säger Jakob Westerlund, kommersiell chef i Brynäs IF.

Tidigare har klubben haft en podcast där man sporadiskt släppt avsnitt. Nu gör klubben en ny satsning på podden, men denna gång i en ny skepnad, ny ledning och nytt namn.

Podden kommer att gå under namnet ”Uppe på Sätraåsen” och har som målsättning att ge föreningens intressenter en ännu djupare insyn. Podden kommer att ta upp allt som rör föreningen, från det sportsliga till det kommersiella.

– Det ligger rätt i tiden för oss att göra denna satsning. Vi har noga övervägt detta och känner nu att vi har rätt tajming. Det krävs mycket kraft och energi och vi är målmedvetna om att leverera en så bra produkt som möjligt. Syftet är att ge en djupare bild av vad som sker i föreningen på ett sätt som känns rätt i tiden. Vi vet att formatet attraherar och det är ett sätt att utveckla kännedom om varumärket. Medlemsdialogen är viktig och interaktionen med våra intressenter värnar vi väldigt mycket om. Den här podden kommer att ha en röd tråd i varje avsnitt där vi tar upp vad som sker i hela föreningen. Vi hoppas att det här ska ge fler Brynäsare insyn i föreningen, säger Jakob Westerlund, kommersiell chef i Brynäs IF.

Podden kommer att ledas av Hannes Skagerlind, som arbetar som kommunikatör i klubben. Han kommer vid sin sida ha klubbens publik- och supporterutvecklare Henrik Ericsson.

Ambitionen är att släppa avsnitt några gånger i månaden med matigt innehåll. I första avsnittet berättar Jakob Westerlund mer om grunderna till nysatsningen. 

Lyssna på det första avsnittet ”Uppe på Sätraåsen” på Podbean eller på Apple Podcasts. Den kommer även inom kort att finnas på Spotify.

I första avsnittet gästar förutom kommersiell chef Jakob Westerlund också SHL-lagets back Johannes Kinnvall och SDHL-lagets huvudtränare Filip Eriksson. 

Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör