Assisterande tränare – juniorlagen 24/25

Publicerad: 2024-07-22
Brynäs IF kan nu presentera namnen på de individer som kommer vara assisterande tränare i klubbens fyra juniorlag under den kommande säsongen.

Klubben har tidigare under våren presenterat vilka som kommer vara huvudtränare för de fyra äldsta juniorlagen. Något som du kan läsa om här.

Nu står det klart vilka som kommer fylla rollen som assisterande tränare i respektive lag.

J20 - Alfons Malmström (NY)

Kommer från SDE där han haft rollen som huvudtränare för deras J18 Region lag. 

– Känns jättebra att vi lyckats knyta till oss Alfons! Jag har följt hans arbete i SDE under en längre tid, där han gjort fina resultat både på individnivå med spelarutbildning, samt med de lagen han varit ansvarig för. I Alfons får vi ett modernt ledarskap och ett stort hockeykunnande, samt hans egna erfarenheter att göra hela resan till professionell ishockey, säger gymnasie- och junioransvarig Rickard Brehlin.

J18 - Viktor Svensson (NY)

Kommer från Strömsbro IF där han haft rollen som assisterande tränare i klubbens herrlag i Hockeyettan.

– Viktor har jag redan när han var aktiv spelare, tänkt att den dagen han slutar, borde sadla om till att bli tränare och när det väl blev så, tyvärr pga en skada, så gick han direkt över till tränarbänken och vi etablerade en kontakt ganska tidigt inför denna säsong! Viktor är en genuin hockeymänniska, med ett härligt driv och engagemang. Han har också med sig en akademisk bakgrund som kommer passa perfekt med att jobba med ungdomarna i deras vardag, kommenterar Rickard Brehlin.

Damjun - Angelica Östlund (Förlängning)

– Vi går in på vår tredje säsong tillsammans, vilket är jättekul! Dels att vi får den kontinuiteten och att Angelica är mycket kompetent som ledare, samt tränare! Vi har väldigt spännande kullar hos oss och det känns jättebra att Angelica är med och jobbar med dom, säger Rickard Brehlin.

U16 - Hampus Molin (Förlängning)

– Hampus kom in under förra säsongen och gjorde det väldigt bra tillsammans med Martin och 08:a kullen i U16. Hampus är ambitiös och väldigt bra med spelarna i vardagen. Han har fin erfarenhet som tränare på både ungdom och junior i distriktet, vilket vi kommer dra nytta av under säsongen som kommer, avslutar Rickard Brehlin.

Vi hälsar Alfons och Viktor varmt välkomna till klubben och vi ser fram emot att följa deras, Angelicas och Hampus arbete under säsongen!

Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör