Anton Rödin uppmärksammas för över 400 matcher - hylla honom på lördag

Publicerad: 2023-10-03
Anton Rödin kom till Brynäs IF i ungdomsåren. Efter flera år i juniorleden gjorde han säsongen 2009/2010 debut i seniorsammanhang. Sedan dess har säsongerna i den rena dräkten duggat tätt och efter två sejourer utomlands, först på andra sidan atlanten och AHL och däremellan en comeback på hemmaplan för att sedan igen få göra NHL-debut och följt av spel i Schweiz.

På lördag är det dags att uppmärksamma en av våra 20-talets mest dominanta spelare i Brynäströjan. Anton Rödin gör på lördag sin 400:e seriematch i Brynäströjan. Det uppmärksammar vi inför nedsläpp mot Västervik under Hockeyfesten. Anton lämnade föreningen som kapten 2015-2016 och var sedan tillbaka efter tre år utomlands och fick direkt en ledande roll. Han återtog kaptensrollen och har sedan fram till årets säsong, fyra år i följt burit bindeln. 

- Anton är en riktig lagspelare och står för så mycket Brynäs. Han var den som först gick i bräschen i förläningen tidigare i våras och han förtjänar verkligen att lyftas för sina insatser. Hans hårt arbetande karaktärsdrag har karakteriserat Anton och med hans uppoffrande spelstil har han blivit en ledarfigur för hela föreningen, vi är stolta över Anton och hoppas att många tar chansen att komma och hylla honom, säger klubbdirektör Håkan Svedman.

Ta chansen att hylla Anton Rödin du också - på lördag innan nedsläpp sker en ceremoni för att uppmärksamma Anton.

Vi tackar Anton för hans hittills stora insatser för Brynäs IF och hoppas att få fira många framgångar en långtid framöver. 

Köp din biljett till Hockeyfesten i Skybar här.

Köp din biljett till matchen här.

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör