Gameday: Brynäs - Karlskoga

Publicerad: 2023-10-11
Ikväll inleder herrlaget en intensiv matchvecka med hemmamatch mot BIK Karlskoga. Nedsläpp är klockan 19:00 och just nu är det över 6000 sålda biljetter till matchen.

Efter fyra raka segrar kliver nu herrlaget in i en intensiv period av matcher. I helgen är det dags för Smålands turné med matcher mot Nybro och Tingsryd. Men först väntar hemmamatch mot BIK Karlskoga ikväll med nedsläpp klockan 19:00.

Förändringar i laget är att Greg Scott är uttagningsbar och gör därmed säsongsdebut om han spelar ikväll. Johan Larsson är avstängd i två matcher och missar kvällens match samt fredagens bortamatch mot Nybro.

Biljetter

Vi har sålt över 6000 biljetter till matchen så det blir en ny match med en fin inramning.

Köp biljetter till matchen här!

TV-sändning

Dagens match ser du på TV4 Hockey/TV4 Play.  

Du vet väl om att du har möjligheten att teckna ditt abonnemang hos TV4 Play för 449 kronor i månaden och där med få en rabatt på 1200 kronor.  

I och med detta går 350 kronor oavkortat till Brynäs IF.  

Så här gör du: 

Klicka här: https://www.tv4play.se/kampanj/brynasif. Klicka sedan på "Ta del av erbjudandet".  

Ange koden HABRYNAS för att ta del av erbjudandet.  

Motståndarna BIK Karlskoga

– Laget har fått en tuff start på säsongen med fem raka förluster.

– Samuel Jonsson, fostrad i Strömsbro IF och som har ett förflutet i våra juniorled är målvakt i laget.

– Det är inte första gången i år vi möter Karlskoga. Under försäsongen spelade vi två matcher mot dem som slutade med en seger (7–2) och en förlust (5–6).

Bra allmän information att veta inför matchen

– Visitation för alla som går in: 

För er säkerhet genomför vi visitation vid ingången. Vi ber er att vara tålmodiga och hjälpa till genom att följa instruktionerna från vårt säkerhetsteam. Observera att väskor större än ett A4-format ej är tillåtna att ta med sig in i arenan, med undantag för skötväskor.  

– Kontantfri arena, biljetter köps via Swish eller nätet:

Vi är en kontantfri arena, så se till att du har Swish eller köp dina biljetter online i förväg för en smidig upplevelse vid ingången. Detta hjälper oss att minimera fysisk kontakt.  

– Parkering:

Observera att parkeringen runt Monitor ERP Arena har nu övergått till att vara en betalparkering som hanteras av Gävle kommun. Avgiften är 20 kr per timme upp till tre timmar. Se till att komma i god tid för att säkerställa att du hittar en parkeringsplats i närheten.  

– Ingen rökruta:

Observera att Monitor ERP Arena är en rökfri arena, så rökning är inte tillåten inom området. 

Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör