INBJUDAN TILL KVINNLIGA PARTNERREPRESENTANTER!

Publicerad: 2024-01-23
Brynäs IF bjuder in kvinnliga företagsrepresentanter hos våra partners för en förutsättningslös intressesondering för ett eventuellt kvinnligt nätverk.

Brynäs IF ska vara en förening för alla, våra affärsrelationer ska avspegla sig med glöd, hunger och engagemang och vill genom det skapa stolthet hos partners att vara engagerade tillsammans med oss. Vi tror på mångfald och inkludering och har konstaterat att våra nätverk och mötesplattformar i många fall har en väldigt mansdominerad representation. Vi tror att en mer jämlik representation och delaktighet främjar både forumet och våra gemensamma intressen och affärer.

För att lyckas skapa en mer dynamisk representation behöver vi locka fler kvinnor att engagera sig i och runt Brynäs IF:s affärsrelationer. Vi tror att ett bra första steg är att erbjuda ett nätverk för just kvinnliga partnerrepresentanter.

Därför - bjuder vi in till en nätverksträff för att föra dialog om en nätverksform tillsammans.

Den 2/2, då vi tar emot Tingsryds AIF arrangerar vi en nätverksträff för kvinnliga partnerrepresentater. Först får ni ta del av Brynäs IF:s ambitioner med nätverket innan vi sedan ser matchen tillsammans och äter en god bit mat tillsammans.

Alla samarbetspartners har möjlighet att anmäla upp till tre representanter per företag. Nätverksträffen är kostnadsfri.

Brynäs IF bjuder på biljetten och middagen, ev dryck betalas var för sig.

Klicka här för att anmäla dig:

Praktisk information:

Datum: 2/2

Starttid: 17:00

Plats: 1912-baren, Monitor ERP Arena

Vi äter sedan en gemensam middag tillsammans i restaurangen innan vi ser matchen Brynäs IF - Tingsryds AIF tillsammans.  

Vid frågor eller justeringar - mejla till [email protected].

Biljett mejlas ut dagen innan till anmälda representanter

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör