Ingen fortsättning för Viktor Persson

Publicerad: 2024-10-28
SHL
Den 22-årige backen som har haft ett korttidsavtal under inledningen av säsongen väljer nu att gå vidare i karriären. Totalt blev det elva matcher i SHL. – Jag känner bara en stor tacksamhet för min tid i Brynäs. Spelare, ledare och alla runtomkring gav mig ett bra välkomnande från dag ett, säger Viktor Persson.

Viktor Persson anslöt till laget på provspel den 28:e augusti då det var skador på backsidan. Han bjöd sedan på väldigt bra prestationer i både träning och match. Vilket gjorde att han belönades med ett korttidsavtal som sträckte sig över sju veckor.

Efter totalt elva spelade matcher i SHL väljer nu Viktor Persson att bryta avtalet för att ta sig an nya utmaningar.

– Det var verkligen inte ett lätt beslut att ta, då jag alltid har haft en dröm att komma tillbaka till Gävle och Brynäs. Men jag känner att jag behöver mer speltid för att kunna ta nästa steg, då jag har haft två säsonger där jag knappt har spelat, säger Viktor Persson och fortsätter:

– Jag känner bara en stor tacksamhet för min tid i Brynäs. Spelare, ledare och alla runtomkring gav mig ett bra välkomnande från dag ett. Sedan vill jag passa på att säga ett stort tack till alla supportrar runt om i landet som gjorde de här veckorna oförglömliga.

Sportchef Johan Alcén kommenterar enligt nedan:

– Vi är tacksamma över att Viktor kom in i laget när vi hade ont om folk. Han gjorde det väldigt bra ut efter förutsättningarna och var en omtyckt person i laget. Vi respekterar Viktors beslut och önskar honom ett stort lycka till i framtiden.

Brynäs IF tackar Viktor för hans insatser i Brynäströjan och vi kommer som alltid följa hans fortsatta resa.

Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör