Stella Lindell klar för två nya år

Publicerad: 2024-04-12
Brynäs IF kan idag meddela att den 18-åriga forwarden Stella Lindell har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt. – Det var hela tiden min vilja och ambition att bli kvar här, säger Stella Lindell.

Stella Lindell kom till Brynäs IF från Trollehättfallens HC 2021 och har gjort tre säsonger i SDHL-laget.

Nu står det klart att det blir fler matcher och säsonger för 18-åringen då hon i dagarna har skrivit på ett nytt färskt tvåårskontrakt.

– Jag har trivts jättebra i klubben och staden, så det var hela tiden min vilja och ambition att bli kvar här, säger Stella Lindell och fortsätter:

– Klubbens resa och vad man vill bygga här stämmer också överens med mina ambitioner, så jag är riktigt taggad för nästa säsong, det råder också en stor revanschlusta och vi har något väldigt spännande på gång, med utvecklingsmöjligheterna som finns här så var det givet för mig att stanna.

Den gångna säsongen var 18-åringens bästa med 16 poäng (8+8) på 31 matcher i SDHL. På meritlistan finns sedan tidigare två SM-silver och ett silver i U18-VM, där hon fick äran att vara lagkapten.

Sportchef Erika Grahm kommenterar förlängningen med Stella Lindell enligt följande:

– Stella har haft en otroligt fin utveckling hos oss och har många starka egenskaper både på och vid sidan av isen. Det är en spelare som alltid vill lära och utveckla sig själv och sina medspelare. Hon har alla verktyg till att i framtiden bli en tongivande spelare i ligan. Stella är en uppskattad lagkamrat och hennes ledaregenskaper är viktiga för vårt lag så det känns riktigt roligt att fortsätta jobba med henne minst två säsonger till. 

Kontraktet med Stella Lindell sträcker sig över säsongen 25/26.

Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör