Förlust hemma mot Tingsryd

Publicerad: 2023-11-15
Det blev en tung förlust hemma mot Tingsryd i den första matchen efter landslagsuppehållet. En tillknäppt tillställning som inte slutade som vi önskat.

Matchens första period var en tillknäppt tillställning från båda lagen och bjöd varken på mål eller speciellt många chanser.

Inget av lagen fick någon riktig ordning på spelet men Tingsryd lyckades jobba till sig ett viktigt powerplay i periodens slutskede.

I den andra perioden kom Tingsryd ut starkt och tog ledningen efter drygt två minuter i powerplay. Vi fick sedan själva chansen i powerplay men kunde tyvärr inte ta tillvara på den chansen.

I period nummer två började chanserna komma alltmer och i periodens slutskede började en kvitteringspuck ligga allt närmare i luften. 

Till den sista perioden kom vi ut hungrigare och hade några längre sekvenser i anfallszon men det var återigen Tingsryd som skulle visa sig starkast i målprotokollet. Efter drygt fyra minuter utökade bortalaget sin ledning till 0-2.

Vi kämpade på och var sedan en ramträff ifrån ett reduceringsmål. Med drygt två minuter kvar fick vi återigen chansen att reducera i ett nytt powerplay. Men trots spel sex mot fyra lyckades vi inte få hål på Tingsryd och förlusten var ett faktum.

Nästa match för herrlaget är på fredag 17/11 klockan 19:00 borta mot Västervik.

Nästa hemmamatch är onsdag 22/11 klockan 19:00 mot Södertälje.

Köp biljetter här.

Matchfakta

Brynäs–Tingsryd 0–2 (0–0, 0–1, 0–1)

Andra perioden: 0–1 (1.49) Emil Forslund (Simon Åkerström, Felix Olsson), spel fem mot fyra. 

Tredje perioden: 0–2 (3.26) Melker Eriksson (Anton Lundmark).

Utv, BIF: 1x2. TAIF: 2x2. 

Skott: 20–13 (5–3, 9–8, 6–2).

Publik: 6 187.

Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör