Publicerad: 2024-02-05
En ny vecka är förbi för våra juniorlag och resultaten är fortsatt goda. Så här slutade matcherna under vecka 5.

J20

J20 hade i helgen besök av Växjö och Rögle.

Det slutade med en seger och en förlust. Växjö besegrades med 5–2 på lördagen. Man lyckades inte upprepa den bedriften på söndagen när man föll med 2–4 mot Rögle.

J20 är placerade på en tredjeplats i Nationell Topp 10 efter nio spelade matcher. En väldigt jämn tabell där det bara skiljer tre poäng mellan tvåan och åttan.

Se tabell och statistik här!

Nu väntar ett uppehåll och nästa match spelas borta mot Färjestad lördag 17/2.

J18

J18 hade sju raka segrar i J18 Nationell Norra inför helgens två hemmamatcher mot Luleå och Skellefteå.

Lördagsmatchen mot Luleå blev jämn och laget gick segrande ur matchen med siffrorna 4–3 efter en vändning från 1–3 i den sista perioden. Leo Sundqvist stod för två mål i vändningen innan Hugo Östberg blev matchvinnare med två och en halv minut kvar.

Söndagens match mot Skellefteå slutade 4–1 efter en stabil insats.

J18 är fortsatt obesegrade efter nio spelade omgångar och toppar tabellen.

Nu tar J18 uppehåll vid och man möter samma motstånd på bortaplan 17/18–2.

U16

U16 erövrade i helgen andraplatsen i U16 Regional Väst när Arboga bortabesegrades med klara 12–4. Bästa målskytt blev Simon Karlsson med fyra mål.

I veckan väntar två hemmamatcher för U16 med Västerås på tisdag 19:00 och Färjestad lördag 13:00.

NDHL/Damjun

NDHL-laget tog fjärde raka segern i sin fortsättningsserie när Mora IK/Hällefors IK besegrades med 3–1 på bortaplan.

Nästa match spelas borta mot Västerås på lördag 10/2.