Bollnäsföretaget Publika Miljöer blir ny utvecklingspartner till Brynäs IF och En bra start

Publicerad: 2024-09-19
Brynäs IF kan idag stolt berätta att Bollnäsföretaget Publika Miljöer växlar upp sitt engagemang i föreningen och blir ny utvecklingspartner till Brynäs IF och En bra start. Företaget som har sina rötter i Hälsingland är specialister på arbeten inom golvrenoveringar, inredning, kakel och klinker med hög kvalitet i offentliga miljöer, främst på hotell, restauranger, butiker och industrier. Företaget prioriterar sin lokalförankring och har också en uttalad målsättning att ta ansvar för lokalsamhället. Med den här satsningen vill man fortsätta göra avtryck för nästa generation och då är En bra starts utbredning i Hälsingland också väldigt centralt i partnerskapet.

- Vi är jättestolta att vi kan attrahera partnerskap av den här digniteten i regionen. Det här är en erkänd stark aktör som har med sina rättighetsinvesteringar i regionen gjort stora avtryck inom idrotten. Deras värdegrund för barn- och ungdomar är behjärtansvärd och det undergår heller inte deras stora passion för Brynäs IF. Det ska blir otroligt spännande att få fortsätta kabla ut aktiviteter inom ramen för En bra start i Bollnäs kommun och öka samverkan med de lokala föreningarna. Stödet är dessutom väldigt kraftfullt för Brynäs IF, säger Jakob Westerlund, kommersiell chef, Brynäs IF. 

Även om Publika Miljöer sätter stort hjärta för Hälsingland och Gävleborg så utför man renoverings- och servicearbeten i offentliga miljöer runt hela Sverige. Kontor och verkstad för vattenskärning finns i Bollnäs, men deras projekt är rikstäckande. Företaget har många års erfarenhet av just klinkerläggning av stora golvytor och ställer stora krav på kvalitet. Kvaliteten är ingenting man tummar på i något partnerskap. En stor del i partnerskapet med Brynäs IF handlar också om att kunna ge tillbaka till sina anställda. Företaget är flitiga besökare i arenan och sätter stor stolthet i närvaron på föreningens matcher. 

 - Engagemanget för föreningen och vårt Brynäshjärta har alltid varit starkt, vi får runt hela landet ofta höra att exponeringen och associationen med vårt synlighet syns bra. Vi har redan tidigare synts på matcherna men nu laddar vi in ännu mer värderingsgrundande aktiviteter i partnerskapet. Vi tror på hela identiteten med att skapa stolta vinnare på och vid sidan av isen, nu kliver vi in mer och ser med just stolthet fram emot att göra mer skillnad, säger Staffan Skogens, VD, Publika Miljöer. 

Resan med Publika Miljöers engagemang startade egentligen på riktigt genom vår gemensamma samarbetspartner Wecall Sports. Företaget startade sin resa som medlemsföretag i 1912-klubben och är nu en av föreningens största partners. En fin och uppskattad resa från förningens sida som man gärna lyfter fram som ett gyllene exempel.

 - Det här väldigt fint och se hur tillsammans, alla parter i dessa har växt med varandra. Företaget var också med på vår nätverksresa till New York för två år sedan och efter två års relation så har vi landat något riktigt kraftfullt. Det är så här vi vill växa med våra partners, göra resan - det är faktiskt väldigt fint och glädjande. Vi är naturligtvis jättestolta över relationen och partnerskapet med Wecall Sports också, avslutar Westerlund. 

Vi säger varmt tack till Publika Miljöer AB. 

Besök deras hemsida och läs mer här: https://www.publikamiljoer.se 

För mer information, vänligen kontakta:

Jakob Westerlund Kommersiell chef, Brynäs IF 

E-post: [email protected] 

Staffan Skogens, VD, PMAB

E-post: S[email protected]

Om En bra start

En bra start är en verksamhet inom Brynäs IF som fokuserar på social hållbarhet och strävar efter att bygga långsiktiga lösningar med dokumenterade samhällseffekter utifrån givna samhällsutmaningar. Verksamheten syftar till att skapa sammanhang där gemenskapen stärker utvecklingen för barn och unga samt att öka förutsättningarna för att barns rättigheter blir tillgodosedda och uppmärksammade. Just barn och unga är vår utpekade målgrupp utifrån betydelsen av tidiga och förebyggande insatser i livet för att skapa ett socialt hållbart samhälle.  

Läs mer på brynas.se/enbrastart

Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör