Brynäs IF lanserar nytt samarbete med WoodlySports - köp dina unika tavlor i trä

Publicerad: 2024-10-04
Vi kan nu stolt presentera ett samarbete mellan WoodlySports och Brynäs IF där vi tillsammans tagit fram unika tavlor och andra produkter i trä där Brynäs IF står i centrum. Högkvalitativa premiumprodukter i unik design som inte går att få tag på marknaden. Passar perfekt i sovrummet, i loungen eller på kontoret.

- Vi är jättestolta över ett nytt samarbete som kommer ta möjligheten att visa upp Brynäsengagemanget på ett exklusivt sätt. Det här är ett kraftfullt samarbete där vi möjliggör något helt nytt för våra supportrar. Samarbetet med WoodlySports ligger oss varmt om hjärtat, ett lokalt företag från regionen som står för kvalité och står för våra hållbarhetsprinciper och framförallt, har hjärtat på rätt ställe. Vi är övertygade om att vi kommer beröra med dessa produkter som är spännande på ett nytt sätt, säger Jakob Westerlund, kommersiell chef, Brynäs IF. 

Brynäs IF är också glada att en del av varje såld produkt går oavkortat till Brynäs IF´s satsning - En bra start, där barn och ungdomar står i centrum.

Alla WoodlySports-produkter tillverkas själva i deras egen verkstad med material av högsta kvalitet. Många av produkterna är helt unika på marknaden som kommer göra ditt hem till en speciell plats.

Köp dina tavlor här: https://www.woodlysports.com/brynas

Om WoodlySports

Vi startade WoodlySports när vi själva letade något från vårat favoritlag att sätta upp på väggen.

Vi ville ha något annat än en vanlig, enkel svart-vit print på vår vägg. Då kom idén om att  skapa något stilrent i trä som passar in i vårt hem med mjuka färger och naturmaterial. 

Vi är ett bolag som har säte i Sverige och vi tillverkar våra produkter själva i vår egen verkstad med material av högsta kvalitet.

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör