Ica Maxi Gävle förstärker partnerskapet med Brynäs IF

Publicerad: 2024-08-20
Ica Maxi Gävle förlänger och förstärker sitt partnerskap till Brynäs IF. Nu blir man utvecklingspartner till Brynäs IF och kliver upp på den tredje högsta nivån i föreningens partnerstruktur. Genom partnerskapet fördjupas också satsningen på Morgondagens Brynäsare. Föreningens arbete med att fostra framtidens ishockeyspelare i hockeygästrikland.

 - Vi är återigen stolta över att kunna presentera ytterligare ett nytt kraftfullt partnerskap. Ica Maxi Gävle har en lång historia och relation med föreningen och alltid varit stadiga i sitt stöd. De står för kvalitet och närhet samtidigt som man erbjuder ett rejält sortiment som har någonting för alla. Att vara någonting för alla är viktigt för Brynäs IF och med den här satsningen kan vi fortsätta positionera vårt hållbarhetsarbete och här igenom öka satsningarna på vår och distriktets barn- och ungdomsverksamhet. Det känns fantastiskt då, att vi båda parter investerar kraftfullt i nästa generation, allt för att skapa ännu fler vinnare på och vid sidan av isen, säger Jakob Westerlund, kommersiell chef Brynäs IF.

Ica Maxi Gävle blir enligt avtalet partner på den tredje högsta nivån. Det kommer även innebära en ökad samverkan med publikfrämjande aktiviteter och närhet mellan kunder och Brynäsfans. Exempelvis kommer vi få fortsatt se kontinuerliga biljetterbjudanden exklusiva för Ica Maxi Gävle och även försäljning av tårtor där delar av intäkterna går oavkortat till satsningen på Morgondagens Brynäsare. Vi kommer också få se ett mer frekvent brynäsiferade aktiviteter i butiksområdet och hoppas i framtiden kunna växa närvaron av Brynäs IF:s varumärke för Ica Maxis kunder. 

 - Vi har en lång och trogen relation med Brynäs IF, den har alltid varit stabil men nu känner vi att det är rätt läge för att fördjupa och utveckla. Brynäs IF är regionens starkaste idrottsvarumärke så där syns vi bra, sedan är det extra roligt att investera i ungdomarna och infrastrukturen runt dom. Morgondagens Brynäsare ligger oss varmt om hjärtat, säger Johan Karlsson, ICA-handlare, Ica Maxi.

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör