Biljetterna för hemmapremiären släpps imorgon 23 augusti klockan 10.00

Publicerad: 2024-08-22
I morgon fredag släpper Brynäs IF biljetterna för allmänheten till de åtta första matcherna och trycket har redan varit stort. Matcherna mot Frölunda i hemmapremiären och Gävle-Dala derbyt mot Leksands IF som båda finns i det första blocket har en hög efterfrågan, som väntat. Efter förturen hos medlemmar och partners har en stor del av biljettillgången gått åt.

Till säsongen har Brynäs IF fortsatt valt att skruva och vässa på den inslagna strategin som varit lyckosam de två senaste säsongerna. En strategi som innebär differentierade prisbilder och tillgänglighet beroende på match, speldag, motstånd och efterfrågan.  Två år i rad har föreningen haft rekordnoteringar i antal besökare på matcherna. Framförallt har arenans ståplats och kulturen för just supportarna varit väldigt prioriterat. En annan nyhet är naturligtvis den mediakub som föreningen har investerat i, samt över 200 meter LED-skärmar som kommer pryda skillnaden mellan etage 1 och 2, även om leveransen går en kamp mot klockan. 

 - Det känns fantastiskt att nu kunna släppa biljetterna för allmänheten, vi känner ett stort tryck för säsongen. Nyfikenheten är stor och vi börjar verkligen skapa något inne i arenan tillsammans med våra fans och partners. Vi vill skapa tryck och det ska vara ett sug att se Brynäs IF spela. Det här vill man inte missa, man ska veta att biljetterna till våra matcher är det första man säkrar för annars tar det slut och vi är på väg ditåt. Det kan absolut blir rekordnoteringar och det finns stor risk att hemmapremiären snart är slutsåld, säger Jakob Westerlund, kommersiell chef Brynäs IF. 

Även serie- och säsongskortsförsäljningen har gått starkt, med alla reservationer som löper tills den sista augusti så talar allt för att föreningen har goda möjligheter att även där slå rekordnoteringen om 2300 kort från förra året. Målet med 2500 finns inom räckhåll och framförallt så har partnersidan med klubbstolar på läktaren och terrass/restaurang gått väldigt starkt. Där har vi redan passerat förra året noteringar vilket berättar om det stora intresset. 

Andra nyheter för säsongen är den aktiva sittplatssektion som etableras, där hör man nog på namnet vad det innebär och skybar premium, där du äger din egen plats på långsidan med förbeställd mat. Arenans kanske bästa hospitality-platser.

Ståplatssektionen har också fått ännu mer uttalade ramar, mittsektionen kommer innebära mycket flaggor och trummor - hjärtat av stämningen kommer härifrån. Det betyder att för dig som vill kunna ha mer fri sikt så finns möjlighet att välja ståplatssektion hyllan över ingången istället. Däremot kommer Tifo-arrangemang och flaggor vid större matcher även vara återkommande här. Hemmastå ska vara levande och främja en aktiv supporterkultur. 

 - Tittar vi på aktiv sittplats, där en ny sektion växer fram med stor efterfrågan gör en ny sektion premiär i arenan från i höst då Brynäs IF lanserar aktiv sittplats. Sektionen kommer vara placerad I kurvan nära hjärtat av ståplats och är belägen på långsidan på sidan av scenen. Sektionen är till för dig som vill vara mer aktiv och bidra till en levande arena, berättar Kristian Nervik Nilsen, biljettansvarig Brynäs IF.

När det gäller Skybar och Skybar Premium är målsättningen att höja leveransen på mat och dryck och kunna leverera en ännu bättre helhetsupplevelse. 

 -  Här hittar du en av arenans absoluta höjdpunkter. Med Säsongskort på Skybar kan du avnjuta mat och dryck i direkt anslutning till matchen, och du har alltid baren inom räckhåll även under spelet. Perfekt för dig som vill göra matchupplevelsen till en fest och för dig som vill uppleva Brynäs IF på första parkett och samtidigt avnjuta en middagsbuffé och som säsongskortsinnehavare på Skybar ingår maten i priset, fortsätter, Nilsen. 

Det finns fortfarande chansen att säkra några av de bästa platserna som seriekort och säsongskort, även om du inte har bestämt dig än. Via brynasbiljett.se kan du köpa serie- och säsongskort på resterande platser som är reserverade för ändamålet innan dessa släpps upp för allmänheten längre fram. Reservationer gäller till och med 27 augusti. 

Läs mer på brynasbiljett.se och säkra ditt säsongskort. 

Allmänna biljettsläppet sker 10:00 i morgon fredag.

Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör