Stöd Brynäs IF med det nya digitala spelet - Supportern!

Publicerad: 2023-09-15
Vi på Brynäs IF är glada över att presentera en spännande ny möjlighet för våra supportrar att bidra till föreningen och samtidigt ha chansen att vinna stora priser. Tillsammans med Svenska Spel lanserar vi nu det digitala föreningsspelet - Supportern. Detta spel gör det möjligt för dig att stötta oss inte bara under våra hemmamatcher, utan även under bortamatcherna och specifika evenemang.

Så fungerar Supportern: Precis som med den traditionella 50/50-lotten har du nu möjligheten att köpa en eller flera spel i Supportern, men helt digitalt. 

Här är hur det fungerar:

  1. Köp dina spel: Besök Svenska Spels plattform och köp dina Supportern-spel. Varje spel ger dig chansen att vinna potten.
  2. Vinn och stötta: Nästan hälften av den totala insatsen går till Brynäs IF för att stötta vår förening. Den andra halvan går till den lyckliga supportern som vinner matchens spel. Så när du spelar Supportern, spelar du inte bara för dig själv utan även för vårt lag.
  3. Ingen platsbegränsning: En av de stora fördelarna med Supportern är att den inte är platsberoende. Oavsett var i landet du befinner dig, oavsett om du är i Gävle eller Göteborg, kan du delta och stötta Brynäs IF under våra bortamatcher och specifika evenemang.

Var med och bidra: Vi kommer att marknadsföra och sälja Supportern i samband med våra bortamatcher och specifika evenemang, så håll utkik i våra kanaler och var gärna med och bidra. Supportern är spelet som gynnar både individen och laget, och varje insats är värdefull för oss.

Börja spela redan nu: Om du är ivrig att börja stötta oss, klicka på länken nedan för att köpa spel till vår nästa hemmapremiär!

[Länk till att köpa spel till hemmapremiären]

Bra att veta: För att delta i Supportern behöver du skapa ett konto på Svenska Spel. Vi rekommenderar att du gör detta i god tid för att undvika eventuella hinder. Klicka på länken nedan för att få all hjälp du behöver när du skapar ditt konto på Svenska Spel.

[Länk till att skapa konto på Svenska Spel]

Vi ser fram emot att ha dig med i Supportern och tackar dig för ditt ovärderliga stöd till Brynäs IF. Tillsammans är vi starka!

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör