MATCHENS RÄDDARE BLIR ANTON RÖDIN

Publicerad: 2024-10-18
Röstningen från gårdagens match är avslutad och vinnare av Matchens Räddare blir Anton Rödin då han fick överlägset flest röster i appen.

Stort grattis säger vi till Tove Joelsson som vinner tävlingen i "Matchens Räddare". Du blir kontaktad av oss på Brynäs IF för mer information om hur du tar emot ditt pris.

Vill du vara med och rösta fram vem som blir "Matchens Räddare"?   

Genom Brynäsappen kan du delta i omröstningen och samtidigt ha chansen att vinna ett årsabonnemang i Safety By Cilias app.   

Tävlingen pågår under samtliga hemmamatcher, så se till att rösta varje gång!  

Så här gör du för att rösta:

  1. Ladda ner och registrera dig i BrynäsappenDu måste ha ett registrerat konto i appen för att kunna rösta. Att rösta som gäst är inte möjligt.
  2. Gå till "Laguppställning/Matchens Räddare"Cirka en timme före matchstart kommer en knapp dyka upp på startsidan i appen. Tryck på den och välj sedan dina favoriter bland laguppställningen.
  3. Rösta under matchens gångDu kan rösta på upp till tre spelare medan matchen pågår. Tilldela tre stjärnor till den spelare du anser varit bäst, två stjärnor till näst bäst och en stjärna till tredje bäst.
  4. Deltagande i tävlingenDu behöver inte rösta på den spelare som faktiskt utses till "Matchens Räddare" för att delta i utlottningen. Det räcker att du röstar – oavsett vem du väljer!

Vinnaren utses:

Första vardagen efter varje hemmamatch lottas en vinnare ut bland alla som röstat. Vinnaren kontaktas av Brynäs IF och får hämta ut sitt pris – ett abonnemang på 12 månader i Safety By Cilias app.  

Genom att delta i tävlingen godkänner du att ditt namn kan komma att användas i Brynäs IF marknadsföring av "Matchens Räddare" om du vinner.  

Ladda ner Brynäsappen och börja rösta redan idag – tillsammans lyfter vi fram våra hjältar på isen!

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner
Officiell Restaurangleverantör